De steiger is inmiddels op meerdere plaatsen aangepast.

Ook is er een gaasdoek aangebracht om zo min mogelijk overlast voor de omliggende buurt te veroorzaken.
Het trappenhuis is zo gemaakt dat ’s avonds het geheel kan worden afgesloten, dit om ongewenst publiek te mijden.
Een groter trappenhuis moet er voor zorgen dat er eenvoudiger met spullen naar de betreffende werkplek kan worden gegaan.
Hier een aanzicht vanaf een werkvloer op het steiger, hier is goed te zien dat er doormiddel van het aangebrachte net weinig overlast
van het werkvolk zal worden ondervonden.

Ook het steiger aan de achterzijde van de kerk is voorzien van dergelijke netten, dit om ook hier overlast voor de buurt te

#gallery-8 {
margin: auto;
}
#gallery-8 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 16%;
}
#gallery-8 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-8 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}
/* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */

voorkomen.